Köd

Köd
Megyek a hídon ahogy csak bírom de elnyel a táj hol senki se vár A lelkem is szürke látszik a füstje táplálom én is a misztikumot.

2011. augusztus 25., csütörtök

Dohányzás, nem dohányzás...


Az a szomorú, hogy inkább menjen tönkre a májad, meg szívj füves cigit, mert az jobb, mint a dohány. Ez szarság. SZerintem meg szánalmas ember az, aki drogozik, undorító, földön futó. Tudjátok, anti dohányosok nem tudjátok megváltani a világot a dohányzástól...mert nem lehet!!! Miért csináltok ebből nagy ügyet? Miért nem csináltok olyan oldalt, ahol az van, hogy " Nem fogyasztok alkoholt" ilyet miért nem csináltok? Mert a dohányzás rossz dolog, bűn... ugyan olyan bűn, az ivás, és a drogozás is. Ne haragudjatok, ti nagy anti dohányosok, de az alkoholizmus jobb, ahol az anya vagy az apa az alkohol miatt, megveri a gyereket, vagy egymást? AZ jobb? AZ alkohol, drog családokat pusztít, és veszélyesebb, mint a cigi.Biztos van oylan ismerősötök, vagy család akit az alkohol tett tönkre, mert az "apuci" verte anyut.... de még mindig a dohányzás a rossz. Ti is leszóljátok a dohányosokat,mert nem látjátok a nyomorotokat.... ti meg issztok, és dorogoztok, mert nektek az a jó, de ugyan olyan károsító, mint a dohányzás. Inkább dohányzok, mint iszok, mert tudatosan cselekszek.


Ezt írtam ki a facebook.-hu " Kösz, nem dohányzok" oldalára.
Úgy érzem ők is ugyan olyan, hülye, nagyképű emberek, mint én vagy más... én se erőszakolom rá másra, hogy dohányozzon, ők se jönnek a szektás hüyleségükkel, videójukkal, hogy szokjak le a dohányzásról. De persze, azt boldogan reklámozzák, hogy alkohol fogyasztás, drogozás sokkal jobb.... persze kurvára jobb. Én inkább dohányzok, és tudatosan cselekszek!
Rohadt nagyképű emebrek.... nem látják a saját nyomorukat hanem más életébe, gondolataiba akarnak turkálni. Nyomd fel a seggedbe a gondolataidat, és tartsd meg magadnak.

Meg persze, ugyan azt a szart tudják fújni " költöd a pénzedet, egészségedet rontod, mások egészségét rontod .... " de ehhez mi közük van? Magamnak ásom a síromat, mindenki magának ássa... az isten szerelmére. Meg ha valakinek nem tetszik, ne menjen olyan helyre, vagy menjen arrébb, vagy aki dohányzik az menjen arrébb. Kurva jó, hogy a kormány, és az emebrek is a dohányosokra szállnak rá...

.... kurva élet


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése