Köd

Köd
Megyek a hídon ahogy csak bírom de elnyel a táj hol senki se vár A lelkem is szürke látszik a füstje táplálom én is a misztikumot.

2012. március 24., szombat

Leander & Dystopia koncert.




Leander Cd -ét bemutatót tartott, ahol mindenki forró áhítattal várhatta, míg ki nyílik a vaskerítés, és a tömeg tódulhat be a koncertre. Gyönyörű virág pecsétet kapott mindenki utána pedig megkapta a hűen várt Cd- t amit mindenki a végén megpecsételhetett a zenészekkel.
A Leander csapat pedig a végén kiült és boldogon aláírta mindenkinek, meg persze a másik zenekar is.
A koncert hajmeresztő, sör esővel kezdődött és egy csodálatos pogóval végződött. Leanderék megint ki tettek magukért, a hangulat ugyan olyan remek volt, mint legelőször, és most már mindenki énekelt a szöveget, és a legújabb három új számukat is. Mondhatjuk azt, hogy volt ám erezd el a hajam - mert kaptam egy adag hajat a számba - meg repült a ruha is.

A végén az együttes meg köszönte a barátoknak, szülőknek, a segítséget, hogy elkészülhetett a lemez.

Leander banda előtt, fellépett egy elő zenekar a Dystopia, akik nagyon jó hangulatot csináltak nekünk. Kiderült, hogy ez az együttes már hét éve tolják a szekeret együtt, összekovácsolva, csipkelődve, fáradtan, kissé egyéni viccekkel - meg persze, teljes szeretettel, amit a rajongóknak adnak - amit mi is kaptunk tőlük.

Édes jó kedvükbe volt szerencsém beszélgetni velük, munkáról, zenéről, esetleg arról, hogy melyikük milyen személyiség, miket szeretnek, milyen jegyűek, és ami fontos, hogy " az ERŐS PISTÁS uborka jót tesz a szemnek" .

Ami teljesen varázslatos volt, hogy boldogan fogadták az öltetett, hogy fogják meg és írjál alá a nadrágomat, amit boldogan vállaltak is. Kedvesek voltak, figyelmesek, és nagyon barátságosak - ami nálam egy jó pont - Az énekesnek egy kicsit Wayne Static ( Static X énekese ) hangja van, kicsit mélyebb, érdes, és ez ettől egyedi. Ami pedig nagyon meg döbbentett, az pedig az volt, hogy elénekelték Sting - Elnglishman in New York című számát. Ami pedig meglepő volt, de csodálatos volt rockos - metálosan hallgatni, egy élmény volt.

Utólag is gratula mind két bandának, sok -sok -sok Cd -ét adjanak ki.

Remek buli volt, én nagyon élveztem, hajrá fiúk!













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése