Köd

Köd
Megyek a hídon ahogy csak bírom de elnyel a táj hol senki se vár A lelkem is szürke látszik a füstje táplálom én is a misztikumot.

2009. október 27., kedd

Egyenjogúság? Nőknek? Férfiaknak?

" Ha azt, hogy a nőket nem veszik a mai napig emberszámba bizonyos országokban és szinte nem is szabad megszólalniuk, akkor valóban szükség van az egyenjogúságra, mert ez minden ember alapvető joga! Ha azt számítjuk egyenjogúságnak, hogy a férfiak szerepét a nők akarják átvenni, a feladataikat Ők akarják uralni és ellátni, akkor már gond van azegyenjogúság meghatározásával. "

Hétvégén, a haverokkal beszélgettünk a Férfi & Női egyenjogúságról, hogy kinek van igaza! Megkel mondjam, hogy jót nevetem, mikor elkezdtek azon veszekedni kinek van igaza. Az egyik, azt mondta, ha nem lennének nők akkor sok dolgot nem bírnának megcsinálni a férfiak. A másik azt mondta, ha lenne egy húga akkor ki lenne borulva. De azért, ami férfi munka azt nem kell a nőknek elvenni, és ami női munka azt nem kell elvenni a férfiaknak. Utána áttértünk arra, mikor a barátnőm leesett az ágyáról... Furcsa banda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése